Tupakan kasvatus omaan käyttöön

Tupakan hinta nousee koko ajan ja kaupalliseen tupakkaan on lisätty hirveästi lisäaineita, onneksi sentään asetoni on nykyään kielletty. Tupakakan kasvattaminen omaan käyttöön on täysin laillista. Sanotaan että aarin kasvatuspinta-ala riittäisi omaan käyttöön. Tupakka laitetaan itämään helmi maaliskuussa ja ulos se viedään viimeistään viikko juhannuksen jälkeen. Tupakalla ei juurikaan ole muita vihollisia kun pakkanen,sitä se ei kestä yhtään. Pienemmät sadot voi siis laittaa aikaisemmin kasvamaan koska hallan uhatessa ne voi peitää halla kankaalla. Alkuun pääset jo siemenillä ja auringon valolla.

 

Täytyy muistaa että taimien koko on suoraan suhteessa valoon, joten suosittelen kasvivalojen käyttöä. Kasvivaloja on jo alle 10e E14 ja E27 kierteellä mutta suosittelen että tässä asiassa ei kannata säästää.Kun käytät esin 30cm x30cm kasvivaloja voivat kasvisi olla jo monin kertaisesti isompia kun ilman valoa pelkässä auringon valossa. Suomen oloissa tupakka ei ylälehdiltään ehdi valmistua eli tuuleentua ennen pakkasia. Katkaisemalla kasvin ennen pakkasia ja ripustamalla ne esim vintille missä ei ole pakkasta pystyy tuulentumista jatkamaan ja tupakasta tulee kypsää. Tupakka ei ole vielä valmis, se pitää fermentoida jolloinse muuttuu samaksi tupakaksi mitä ostamme kaupasta mutta on lisäaineetonta ja huomattavasti edullisempaa. meiltä saat siemenet ja kasvatusvalot suoraan hyllystä myös pieniä ilmastointilaitteita jotka sijoitetaan kasvutilan ilman ottoaukon eteen. Kauttamme saat kaiken mitä vaan ikinä tarvitset kasvatukseen mutta osa on tilaustuotteita. 

Meillä on hyvät kontaktit ja pystymme järjestämään nopeasti niin poistoilmanpuhaltimet (äänettömästi ja hajun poisto), kasvatusteltat kuin yrttileikkuritkin. leikkurin pitäisi leikata 0.8mm siivuja joten tehosekottimet jne ei toimi tässä. Yritysemme tarjoaa myös leikkauspalvelun, leikkaamme lehdet puolestasi. Nyt kaikki rohkeasti kokeilemaan, ei tämä mitään rakettitiedettä ole.

                                   -Tupakkakasvattamon väki

Tupakkakasvattamo.fi
 
by AgeThemes